Napelemes kerti lámpák

A napelemes kerti lámpa egyszerre dekoratív és energiatakarékos fényforrás. Kiválóan alkalmas arra, hogy meghitt hangulatot varázsolhassunk a teraszra, megvilágítsuk a kocsifeljárót vagy a kertet. A Union Knights kínálatában számtalan kiváló minőségű és esztétikus kerti szolár lámpa, fáklya, fényfüzér, izzósor és sok más kialakítású termék közül válogathat: vásároljon még ma!

Napelemes kerti lámpa a Union Knights kínálatában: miért minket válasszon?

Prémium minőségű napelemes kerti lámpa felhozatal

A Union Knights Webáruház csakis kiváló minőségű napelemes kerti lámpákat forgalmaz, amelyek sokáig szolgálják majd tulajdonosát. Mi magunk gyártjuk termékeinket, amely során fokozottan figyelünk a precíz és gondos munkavégzésre. Az általunk készített kerti szolár lámpák mindegyikére két év garanciát is vállalunk.

Rengeteg napelemes kerti lámpa közül válogathat

A kerti szolár lámpa különféle változatai találhatók meg kínálatunkban. Rendelkezünk földbe szúrható, falra szerelhető kivitelekkel, túralámpákkal és sok más típus, amelyekkel Ön egyedivé alakíthatja a ház körüli területet. Szín és forma tekintetében is széles a választék, ráadásul kombinálhatók más technológiával is. Tökéletes példa ez utóbbira a napelemes kerti LED lámpa, vagy a mozgásérzékelős fajták.

Számos egyéb világítástechnikai eszköz is elérhető kínálatunkban

Amennyiben Önnek nemcsak kertjébe szeretne beszerezni fényforrást, Webshopunkban bővelkedő választékból szemezgethet beltéri világításhoz is. Legyen szó LED panelről, dekor szettről, LED szalagról vagy izzóról, de árusítunk komplett ház/lakás LED csomagokat is. Ráadásul folyamatosan megújuló kínálattal és számos akciókkal is igyekszünk kedveskedni vásárlóinknak.

Hamar kiszállítjuk Önnek megrendelését

Miután sikerült a tökéletes kerti lámpa típust kiválasztania webáruházunkból, mi gondoskodunk annak gyors házhoz szállításáról. Az ország bármely pontjára a rendeléstől számított 2-3 napon belül Ön már kézhez is kapja csomagját. Online vásárlását követően mi küldünk rövid időn belül egy visszaigazoló emailt, amely tartalmazni fogja a szállítás részleteit.

A napelemes kerti lámpa előnyei

Költséghatékony megoldás: bár a kerti napelemes lámpa kezdetben nagyobb anyagi ráfordítást igényel, a befektetés már pár hónap után megtérül. A szolár technológia – a fény arányát és a villanyszámla összegét egybevetve – sokkal gazdaságosabb üzemeltetést tesz lehetővé hosszútávon, mint hagyományos társai.

Környezetbarát, korlátlan energiaforrás: miután a napenergia könnyen elérhető és folyamatosan megújuló, ezért a szolár eszközök rendkívül környezetkímélőek. Segítségükkel hatékonyabban csökkenthetjük a szén-dioxid kibocsátást. Ráadásul kimeríthetetlen energiaforrásról van szó, így bármikor a rendelkezésünkre áll.

Egyszerű és megbízható használat: a napelemes lámpa kertbe ideális, mivel nincsenek vezetékek, amelyek megszakadhatnának, vagy kerülgetnünk kéne őket. Amellett pedig, hogy nem igényelnek áramot, a karbantartásuk is roppant egyszerű. Mindössze évente párszor ellenőrizzük a működésüket, tisztítsuk meg őket és végeztünk is.

További kérdései lennének termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Kollégáink készséggel válaszolnak Önnek: keresse őket elérhetőségeinken keresztül!