Napelemes fényfüzér

A jól megválasztott világítás nemcsak otthonunk belső tereit tehetjük esztétikusabbá, hanem gyönyörű köntösbe öltöztethetjük a kertet vagy a teraszt. Egy napelemes fényfüzér titokzatos fényeivel csodálatos hangulatot varázsolhatunk a családi összejöveteleknek vagy baráti találkozóknak naplemente után is. Energiatakarékos kialakításának köszönhetően ráadásul nem terheli meg sem a pénztárcát, sem a környezetet. Válogasson kedvére a Union Knights napelemes LED fényfüzér kínálatából, és rendeljen tőlünk még ma!

Napelemes fényfüzér a Union Knights webshopon: ezért jár jól, ha minket választ!

Napelemes fényfüzérek időtálló minőségben

Cégünk 2014-es indulása óta mindig is elsődleges célként lebegett szemünk előtt, hogy megbízható partnereivé váljunk vásárlóinknak. Egy napelemes kerti fényfüzér esetében különösen fontos a kellő strapabírás, miután ellen kell állnia az időjárás viszontagságainak. Ezért csakis minőségi fényforrásokat forgalmazunk webshopunkban, amelyek minden szükséges Európai bevizsgálási eredménynek megfelelnek. Szolár lámpáink hosszú élettartamára és kifogástalan működésére 2 év garanciát vállalunk.

Számos napelemes fényfüzér típus közül válogathat

A szolár füzér sokak számára egyet jelent a karácsonyi és ünnepi fényekkel, holott egész évben kellemes díszkivilágításként szolgálhat. Kínálatunkban több fajta napelemes fényfüzér is elérhető, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes kültéri dekorációt otthonába. Ön többféle színárnyalat és vezetékhossz közül válogathat igényeinek megfelelően. Egyes típusok világítása folyamatos, míg másoknál villogó fényt is be lehet állítani, így még figyelemfelkeltőbb és látványosabb megvilágítást alakíthatunk ki a kertben vagy az udvaron.

Szupergyors kiszállítás országos lefedettséggel

Amennyiben Ön a Union Knights webshopon vásárol napelemes fényfüzér terméket, nem kell elkallódott megrendelésektől tartania! Tudjuk, hogy senki nem szeret várni csomagjára – épp ezért minden tranzakciót követően célunk azok villámgyors kézbesítése. Amennyiben még ma leadja megrendelését, dekorációs fényforrását 2-3 napon belül már szolgálatba is állíthatja!

Energiatakarékos fényforrások egész hadával várjuk

Kínálatunkban számtalan energiatakarékos és megbízható világítástechnikai berendezés található, amelyekkel minőségi fényekkel láthatja el otthona kül- és belterét. Legyen szó háztartási LED izzókról, LED panelekről, LED szalagokról, LED reflektorokról, lépcsővilágításról, spotlámpákról, dizájner lámpákról vagy dekorációs fényekről, nálunk biztosan megtalálja, amit keres!

Termékportfóliónkat folyamatosan bővítjük, és rendszeresen jelen vagyunk önálló standdal Európa és Ázsia legnagyobb szakmai kiállításain is. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy lépést tartsunk a kor legújabb vívmányaival, és valóban a legjobb termékeket kínálhassuk vásárlóink számára. Emellett folyamatosan megújuló akciókkal és rendszeres kedvezményekkel is igyekszünk kedveskedni, hogy mindenki számára biztosíthassuk a maximális ügyfélélményt.

További kérdései merültek fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Kollégáink készséggel válaszolnak Önnek: vegye fel velük a kapcsolatot!