Mozgásérzékelős LED reflektor

A mozgásérzékelős LED reflektor egy roppant praktikus megoldás, ha nagy erejű fényt szeretnénk kialakítani ott, ahol nincs szükség folyamatos világításra. Ideális kertek, udvarok, parkolók, garázsfeljárók időszakos fényárba borítására. Azonban gyakran használják beltéren – pl. telephelyeken, raktárakban – biztonságtechnikai célokból is. Tekintse meg LED mozgásérzékelős reflektor kínálatunkat, és találja meg az igényeinek legmegfelelőbb készüléket: rendeljen még ma!

Mozgásérzékelős LED reflektor a Union Knights kínálatában: miért minket válasszon?

Prémium mozgásérzékelős LED reflektor felhozatal

Nagy múltú szakmai tapasztalattal rendelkezünk a LED-es termékek gyártása terén, amelynek köszönhetően valóban időtálló készülékeket tudunk előállítani. Mozgásérzékelős LED reflektor kínálatunk minden darabja precíz tervezéssel és prémium anyagok – kiváló minőségű alumínium, gumiszigetelésű bekötő kábel stb. – felhasználásával készült. A készülékek alkalmazhatók bel- és kültérre egyaránt, miután remekül ellenállnak a szélsőségesebb időjárási viszonyoknak is.

Mindegyik termékünk „A+” energiaosztállyal rendelkezik, vagyis rendkívül gazdaságosan működik. A mozgásérzékelős LED reflektor esetében nem kell majd matatni a kapcsoló után a sötétben, és nincs meg a veszély, hogy égve felejtjük éjszaka. Csak állítsuk be előre, hogy a mozgás érzékelését követően a készülék meddig világítson, majd az időtartam végén magától elalszik. Így még alacsonyabb villanyszámla fog majd érkezni a hónap végén.

Szupergyors kiszállítás

Amennyiben Ön tőlünk rendeli meg mozgásérzékelős LED reflektorát, nem kell heteket várnia, hogy megérkezzen otthonába. A Union Knights webáruházon vásárolt termékek átlagosan 2-3 munkanap alatt megérkeznek a megadott címre. Legyen szó az ország bármely pontjáról, mindenhova épségben eljuttatjuk csomagját rövid idő alatt.

Rengeteg egyéb LED terméket is beszerezhet tőlünk

Nem csupán mozgásérzékelős LED reflektorral találkozhat webáruházunk virtuális polcain, hanem számtalan egyéb LED-es készülékkel és kiegészítővel is. Portfóliónk rengeteg energiatakarékos, minőségi fénytechnikai berendezéssel büszkélkedhet, mint pl. dekorációs- és karácsonyi fények, LED panelek, autós LED szalagok, háztartási LED izzók és még sorolhatnánk. A termékek előállításánál mindig a korszerű, innovatív megoldásokra törekszünk. Kínálatunkat emellett folyamatosan bővítjük, hogy még nagyobb választási lehetőséget biztosíthassunk vásárlóinknak.

Számos akcióval találkozhat webáruházunkon

Akciós termékek menüpontunk alatt több tucat LED-es készülékkel és kiegészítővel találkozhat kedvezményes áron. Ne szalassza el egy jó befektetés lehetőségét, ugyanis súlyos ezreseket takaríthat meg akciós fényeinkkel. Legyen szó dekorációs vagy funkcionális világításról, vásárlóbarát árainkkal Ön is olcsóbban találhat szükségleteire megbízható, esztétikus és praktikus megoldást.

 

Melyek a LED mozgásérzékelős reflektor leggyakoribb felhasználási módjai?

Házakban, nyaralókban: a családi-, társas-, vagy hétvégi házakban hasznos szolgálatot tehet nekünk egy LED reflektor mozgásérzékelővel. Miután ezen helyek bizonyos helyein– főként a kinti részeken – csak időszakos világításra van szükség, így kimondottan gazdaságos megoldás a LED reflektor mozgásérzékelős változata.

Vagyonvédelmi megfontolásból: a mozgásérzékelő reflektor roppant hatékonynak bizonyul az illetéktelen behatolók elriasztására is. A betörők ugyanis erőteljes fényviszonyok közepette inkább meg sem próbálnak majd bejutni az ingatlanba, legyen az családi ház, ipari területek, irodaépületek vagy közintézmények. Vidéki településeken és falvakban egy LED reflektor mozgásérzékelővel ráadásul sikeresen távol tarthatja az esetleg arra tévedő ragadozókat.

 

Kényelmi, biztonsági céllal: a vagyonvédelmi szempont mellett ne feledkezzünk meg a kényelmi, biztonsági és balesetvédelmi tényezőkről sem. Éjnek évadján is szokott lenni gyalogos- vagy autós forgalom otthon, esetleg a munkahelyen? Egy kültéri mozgásérzékelős reflektor segítségével megcsúszások és sérülések nélkül közlekedhetünk majd az éjszaka folyamán.

További kérdések esetén keresse segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!