LED falikép

Egy művészi LED falikép minden nappali vagy hálószoba falának esztétikus kiegészítője, de tökéletesen mutat bármelyik helyiségben faldekorációként. A minőségi anyagból készült LED vászonkép tartós és könnyen tisztítható, a beépített LED izzók pedig hosszú ideig képesek gyönyörű fényt szolgáltatni. A Union Knights webáruház LED-es világító falikép kínálatából Ön is kiválaszthatja otthonához vagy az alkalomhoz leginkább illő díszítőelemet: tekintse meg kínálatunkat!

LED falikép a Union Knights webshopon: miért érdemes tőlünk rendelnie?

Szebbnél szebb falikép választékból szemezgethet

Kínálatunkban többek között LED-es karácsonyi falikép, különféle téli tájképek LED világítással, és még nyárias stílusú falikép is megtalálható. Termékeink változatos ábrákkal és gyönyörű mintákkal állnak vásárlóink rendelkezésére a tengerparti témától kezdve a meghitt vidéki házon át egészen a gyertyafényes SPA élményig. Termékportfóliónk kialakításakor kiemelt figyelmet fordítunk a széles választékra, hogy mindenki az igényeinek legmegfelelőbb darabbal gazdagodhasson.

Világító falikép minőségi LED technológiával

Cégünk immár lassan 10 éve igyekszik biztosítani kiváló minőségű LED termékeket a magyar piac résztvevőinek. Falikép választékunk mindegyike legalább A+ energiaosztállyal büszkélkedhet, és minden szükséges bevizsgálási eredménynek birtokában vannak. A Union Knights falikép repertoár energiaforrását két AA elem szolgáltatja. LED-es vászonképeink 40:30 cm-es méretben állnak rendelkezésre vásárlóink számára. Gyártott és forgalmazott árucikkeink minőségében olyannyira megbízunk, hogy minden darabra két év garanciát is vállalunk.

A LED-es technológiának köszönhetően termékeink fogyasztása csupán töredéke a hagyományos megoldásokénak. A gazdaságos üzemelés mellett pedig a fényerőre és a tartósságra sem lesz panasz, miután ezeken a területeken is jeleskednek gyártmányaink. Élettartamuk évtizedekben mérhető, a beépített LED optikai izzók pedig megbízható és kellemes fényt biztosítanak.

LED-es falikép szupergyors kiszállítással

Miután sikerült kiválasztani az Ön számára leginkább tetsző LED falikép alkotást, mi gondoskodunk annak mihamarabbi kiszállításáról. Csapatunk a rendelés feldolgozását követően rögtön akcióba is lép, és elkezdi összeállítani csomagját. Amennyiben tőlünk rendeli meg falikép dekorációját, nem kell majd heteket várnia annak megérkezésére: átlagosan 2-3 munkanapon belül már házhoz is érkezik megrendelése. A tranzakció sikerességét követően egy visszaigazoló emailben minden ügyfelünket bővebben is tájékoztatjuk a szállítás menetéről.

Hatalmas kínálat LED-es fényforrásokból

Akár jeles alkalomhoz keres esztétikus fényforrást, akár mindennapos otthoni világítás után kutat, nálunk a legjobb helyen jár! Webáruházunkban több ezer LED-es termékkel találkozhat, amelyek költséghatékony megoldást kínálnak dekorációs vagy funkcionális világítás gyanánt. Ünnepi világítások, dekorációs LED termékek, LED panelek, autós LED szalagok, háztartási LED izzók és rengeteg egyéb alacsony fogyasztású, megbízható világítástechnikai készülék elérhető nálunk. LED-es termékeinkkel gyönyörű fényárba boríthatja az egész lakást, miközben hatékonyan csökkentheti a villanyszámlát.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Akkor bátran vegye fel a kapcsolatot segítőkész kollégáinkkal elérhetőségeinken keresztül!