Kültéri lámpa, LED kerti lámpa

Ahogy egyre hidegebb lesz az idő, úgy kezd egyre korábban sötétedni. Ilyenkor megnő az igény a házunkhoz tartozó külső terek megvilágításához. Néhány jól elhelyezett modern kültéri lámpa segítségével hatékonyan megvilágítjuk a kertet vagy a teraszt, de tökéletes választás dekoráció gyanánt is. Webáruházunkban számos esztétikus kialakítású, minőségi LED-es fényforrás közül válogathatnak vásárlóink: rendeljen tőlünk kültéri fényforrást kedvező áron!

Kültéri lámpa a Union Knights Webshopon: miért érdemes tőlünk rendelnie fényforrást?

Ellenőrzött minőségű kültéri lámpa kínálat

Egy kültéri lámpa esetében a vonzó megjelenés mellett legalább annyira fontos a megbízhatóság. Webáruházunk célja már a legelső naptól kezdve, hogy kiváló minőségű világítástechnikai eszközökkel szolgálja ki a hazai felhasználókat. Termékeinket ezért rendszeresen ellenőrizzük, hogy azok maximálisan megfeleljenek vásárlóink elvárásainak. A kínálatunkban található modern kültéri lámpák hosszú élettartammal, számos technikai előnnyel, valamint minden szükséges Európában elismert bevizsgálási eredménnyel rendelkeznek. Kifogástalan állapotukban olyannyira biztosak vagyunk, hogy az összes általunk gyártott vagy forgalmazott fényforrásra 2 év garanciát is vállalunk.

Változatos LED kültéri lámpa választék

Webáruházunk széles kínálatában többféle típusú kültéri lámpa típus is elérhető, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő fényforrást. Dekoratív kültéri fali lámpáink ideálisak a ház melletti járda, a kocsibejáró vagy az épület homlokzatának megvilágítására. Az utak, járdák melletti térrészekhez kültéri állólámpa és leszúrható kerti lámpa variációinkat ajánljuk, amelyekkel biztonságos közlekedést biztosíthat éjszaka is a kerti ösvény mentén vagy a kapuhoz vezető úton. A legenergiatakarékosabb megoldások pedig napelemes illetve mozgásérzékelős kültéri lámpa termékeink – a használatukkal spórolhat a villanyszámlán, miközben időleges világítást biztosíthat például a bejárati ajtónál.

Szélsebes országos kiszállítás bármelyik településre

Tudjuk, hogy kevés bosszantóbb dolog létezik annál, amikor késve érkezik meg várva várt megrendelésünk. Amennyiben tőlünk rendeli meg kültéri LED lámpa készülékét, nem kell emiatt aggódnia! Csapatunk ugyanis kimondottan figyel arra, hogy ügyfeleink késlekedés nélkül kapják meg fényforrásukat: a tranzakciót követően gyorsan összeállítjuk csomagját, majd mihamarabb postázzuk. A Union Knights webshopon vásárolt termékek a rendelés feldolgozását követően átlagosan 2-3 munkanapon belül megérkeznek rendeltetési helyükre.

Union Knights: felvillanyozzuk otthonát!

Cégünk palettája 2014-es megalakulása óta folyamatosan bővül, így napjainkra tekintélyes mennyiségű LED-es fényforrás elérhető kínálatunkban. Legyen szó kül- vagy beltéri, funkcionális és / vagy dekorációs energiatakarékos világításról, webshopunkban mindent megvásárolhat egy helyről. Virtuális polcainkon többek között elérhetők különféle LED izzók, ünnepi világítások, LED panelek, autós és RGB LED szalagok, mozgásérzékelős LED reflektorok, spot lámpák, lépcsővilágítás, napelemes fényforrások és számos egyéb készülék. Ezen felül rendszeres kedvezményekkel és akciókkal is igyekszünk kedveskedni, így akár még olcsóbban juthat hozzá kiszemelt lámpatestéhez.

A kültéri világítás feladata

A megfelelő kültéri világítás segítségével elérhetjük, hogy otthonunk környezete egyaránt jól látható és hangulatos legyen. A legfőbb feladata megmutatni az ingatlan felé vezető utat, a bejáratot vagy a házszámot, vagyis biztosítsa a megfelelő éjszakai fényviszonyokat és biztonságos közlekedést.

Emellett azonban további funkciókkal is rendelkezik: nevezetesen, hogy fényével felhívja a figyelmet valamilyen veszélyre. Egy hirtelen felvillanó kültéri lámpa teraszra ugyanis elriasztja a betolakodókat, így jobban megóvhatjuk szeretteinket és értékeinket. Végezetül természetesen dekorációként is remekül megállják a helyüket – nappal a világítótest, éjjel pedig a készülék fénye szolgálhat díszítésként a kertben.

Kültéri led lámpa árak

Mit gondoljunk át kültéri lámpás vásárlás előtt?

Mielőtt megvásárolnánk az első szimpatikus lámpákat a kertbe vagy a teraszra, érdemes átgondolni néhány dolgot. A fényforrásoknak ugyanis többet kell nyújtania annál, minthogy dekoratívan világítanak. Ahhoz, hogy elégedettek legyünk otthonunk kinti fényeivel:

Tervezzük meg a kültéri világítást. Ide sorolható kerti LED lámpa fényszínének, fényerősségének, stílusának és elhelyezésének kiválasztása. Emellett feltétlenül ügyeljünk arra, hogy minimum IP 44-es védettséggel rendelkezzen fényforrásunk!

Mindenképp vegyük figyelembe az udvar, terasz, erkély adottságait és méreteit, hogy milyen lehetőségekkel szolgál világítás szempontjából. Nem feltétlenül szükséges felásni az egész térrészt, miután léteznek alternatív megoldások, pl. földbe szúrható kerti lámpák vagy napelemes lampionok.

A kültéri világítás kialakításakor egyaránt funkcionális és dekorációs fényeket is biztosítsunk, és próbáljunk meg otthonunk stílusához passzoló darabokat beszerezni.

Kültéri lámpa vásárláskor emlékezzünk az ökölszabályra: a kevesebb néha több! Ha túl sok fényforrást helyezünk el kintre, azzal pont az ellenkezőjét érjük el eredeti tervünknek: természetellenes hatást kelt, ráadásul fölöslegesen fogyasztja az energiát.

Mit jelent az IP védettség?

A kültéri lámpa egyik leglényegesebb tulajdonsága, amit figyelembe kell venni, az a készülék védettségi szintje a külső viszontagságok ellen. Az IP mozaikszó az angol International vagy néha Ingress Protection kifejezés rövidítése, ami magyarul a Nemzetközi Védettségjelölést jelenti. A készülék áramköreit óvó tokozás környezeti behatások elleni védettségét jelzi, a mértékét az IP jelölés utáni két szám határozza meg:

  • az első szám az idegen anyagok (nagy-, közepes-, kisméretű-, apró szilárd tárgyak, por),
  • míg a második a nedvesség (függőlegesen cseppenő víz, fröccsenő víz, kis- és erős nyomású vízsugár, vízbe merítés / merülés) elleni védelem foka.

További kérdései merültek fel termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Kollégáink készséggel válaszolnak Önnek: vegye fel velük a kapcsolatot!