GU10 LED izzó

A GU10 LED izzó felhasználási köre igen széles: remekül alkalmazható a hálószobában, a nappaliban, a konyhában, de munkahelyen vagy közintézményekben is megállja a helyét világításként. A GU10 foglalat a legnépszerűbb a LED spot izzó típusok között, amelyeket használhatunk mennyezeti csillárokban vagy álmennyezetbe építve. A Union Knights Webáruház kínálatában A+ energiaosztályú GU10 foglalatos izzók közül válogathat, amelyekkel hatékonyan csökkentheti villanyszámláját: tekintse meg termékeinket!

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

GU10 LED izzók a Union Knights Webshopon: miért jár jól, ha minket választ?

Minőségi GU10 izzó kínálat

Termékeink kifogástalan minősége számunkra mindig kiemelten fontos, hogy tartós és hatékony megoldást kínálhassunk vásárlóinknak. Az általunk gyártott LED izzók GU10 foglalattal nem mennek tönkre pár hónapon belül, megbízható, zavartalan fényük pedig ideális megoldást nyújt a belterek megvilágításához. GU10 lámpa felhozatalunk minőségére 2 év garanciát vállalunk.

Webáruházunkban 6W-os teljesítményű GU 10 izzó típusokat kínálunk, amelyek 6500K és 3000K színhőmérsékletű változatokban állnak rendelkezésre. A LED izzó GU10 hideg fehér árnyalatot inkább munkához ajánljuk, mivel az élénkebb kékes fény ideális viszonyokat teremt a koncentrációhoz. A 3000K-es sárgás, meleg fehér szín pedig remekül passzol a nappaliba vagy a folyosóra, amellyel kellemes, pihentető hangulatot teremthetünk.

Energiatakarékos LED spot izzó GU10 foglalattal

Bár egyes helyeken még találkozhatunk hagyományos izzókkal és kompakt fénycsövekkel, azonban napjainkban egyre inkább kiszorítják őket a modern LED-es világítások. A Union Knights GU10 LED izzók mindegyike A+ energiaosztállyal büszkélkedhet – vagyis roppant energiatakarékosan működnek. A használatukkal a töredékére csökkenthető a villanyszámla, miközben óvjuk a környezetet is. Erőteljes, káprázatmentes és folyamatos fényforrást biztosítanak a belső tereknek, a termikus kialakításuknak köszönhetően pedig remekül ellenállnak a nagyobb hőmérsékletnek is.

GU10 spot LED izzók rövid kiszállítási határidővel

Cégünk mindig a maximális ügyfélélményre törekszik, amihez hozzátartozik termékeink szupergyors kiszállítása is. A Union Knights webshopon leadott GU10 izzó rendelése esetében nem kell azon idegeskednie, hogy mikor érkezik meg fényforrása. Csomagját a tranzakció visszaigazolását követően rögtön elkezdjük összeállítani, majd mihamarabb postázzuk. Amennyiben tőlünk vásárolja meg GU10 izzó szettjét, mindössze 2-3 munkanap várakozási idővel kell számolnia.

Számtalan egyéb fényforrás, kedvezmény és akció

Ha Önnek a GU10 foglalatos izzó mellett más fényforrásra is szüksége lenne, akkor sem kell máshová mennie! Termékportfóliónk bővelkedik különféle körszerű LED-es világításokban: LED panelek, egyéb háztartási LED izzók, mozgásérzékelős LED reflektorok, RGB LED szalagok, napelemes kerti világítások, karácsonyi vagy gamer fények és még sok más dekorációs vagy funkcionális világítás. A hatalmas kínálat mellett igyekszünk rendszeres kedvezményekkel és akciókkal is kedveskedni vásárlóink számára. Érdemes tehát jobban körbe nézni weboldalunkon, mivel akár több tízezer forintot is meg lehet spórolni egy-egy vásárlás alkalmával.

Megválaszolatlan kérdései lennének? Ez esetben keresse szakképzett kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén!