Napelemes Kerti Fáklya

A kültéri napelemes fáklya lámpa egy elbűvölő megoldás kertünk egyedi és stílusos megvilágítására. Amellett, hogy egy valódi fáklya lobogó tüzével szinte teljesen megegyező hatást imitál, remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Válassza Ön is a Union Knights kiváló minőségű LED kültéri fáklya lámpa világítását, és varázsoljon ellenállhatatlan hangulatot kertjébe: ismerje meg termékünket!

Napelemes fáklya lámpa: válassza a UK kínálatát!

Napelemes kerti fáklya akár szettben is

Ha nem csupán egy napelemes kerti fáklyát szeretne otthonába, a Union Knights-on lehetősége van szettben is megvásárolnia fényforrásait. Önnek lehetősége van tőlünk 2, 3 vagy akár 4 darabos készletet is rendelni igény szerint. Minél nagyobb csomagban kéri a napelemes kerti fáklya lámpa készülékeket, annál kedvezőbb áron juthat hozzájuk. Ezen felül rendszeres akciókkal is készülünk, így alkalmasint még olcsóbban szerezheti be termékeinket.

Garanciális szolár fáklya lámpákat kínálunk

Az általunk forgalmazott összes napelemes kültéri fáklya kiváló minőséget képvisel, amelyről személyesen győződünk meg. A strapabíró kialakításuknak hála az összes napelemes kerti fáklya lámpa átlag feletti ár-érték aránnyal rendelkezik. Megbízható kialakításukban olyannyira megbízunk, hogy minden termékre 2 év garanciát vállalunk.

Fáklya lámpa gyors kiszállítással

Amennyiben minket választ és megrendeli weboldalunkon napelemes fáklyáját, mi gondoskodunk arról, hogy mihamarabb használatba is vehesse. Miután feldolgoztuk igénylését, a lehető leghamarabb fel is adjuk csomagját, majd postázzuk fényforrását. A Union Knights Webshopon leadott rendelések 2-3 napon belül megérkeznek a megadott címre Magyarország teljes területén.

Napelemes kerti fáklya: milyen előnyei vannak?

Egy Union Knights kültéri LED fáklya lámpa gyönyörű és hangulatos megvilágítást biztosít a benne található, speciálisan programozott izzóknak köszönhetőn. Azonban esztétikus megjelenése mellett más pozitív tulajdonsággal is rendelkezik:

Pénztárcakímélő fényforrás: a LED technológiával működő világítások roppant energiatakarékosak, amelyekkel hosszútávon rengeteg pénzt meg lehet spórolni, legyen szó LED panelekről vagy akár LED reflektorokról. Ráadásul a Union Knights fáklya lámpák napelemmel működnek, így még gazdaságosabb a működésük. A napsütéses órákban könnyedén feltöltődik, és hosszú órákon át biztosít nagy erejű megvilágítást. Nagyfokú hatékonyságuk pedig lehetővé teszi, hogy a téli hónapokban is élvezhessük mozgó fényüket.

Széleskörű felhasználási lehetőség: weboldalunkon található LED szolár fáklya lámpák nemcsak a kertbe kínálnak bájos hangulatú fényforrást. Amennyiben Ön a teraszra, udvarra, utcára vagy a kerti út mentén szeretne világítást, egy Union Knights fáklya lámpa sor ideális megoldás. Miután az összes darab vízálló kialakítással rendelkezik, így a zord időben is kifogástalan állapotban fogják szolgálni tulajdonosát.

Kérdései merültek fel szolgáltatásunkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban? Ne habozzon: bátran lépjen kapcsolatba segítőkész kollégáinkkal!